• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

0 13 november, 2010 Tillbehör

Tomat- och bönragu

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tomat- och bönragu


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (3,60)
Sätt ditt betyg på receptet!

3.6 from 5 reviews

  • Total Time: 20 mins
Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

Scale
  • 1 burk Mutti coctailtomater
  • 1 burk cannelinibönor
  • olja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • salt, råsocker och svartpeppar
  • 1 lagerblad
  • (några matskedar grovhackad basilika till serveringen)

Instructions

  1. Hetta upp olivolja i en kastrull. Lägg i vitlöken, och fräs den helt kort, och mycket försiktigt.
  2. Häll över coctailtomaterna och lägg i lagerbladet. Krydda med salt, svartpepppar och råsocker efter smak.
  3. Låt tomaterna koka ihop på medelvärme i cirka tio minuter. Häll sedan i de sköljda bönorna. Låt dem koka med i några minuter.
  4. Strö lite grovhackad basilika över innan serveringen.
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 15 mins

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

0

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Tillbehör Tags: IG

Om Marcus

Värmlänning i exil på Tjörn. Datanörd. Diger nyttjare av faux pas på daglig basis. Entusiastisk dabblare i den kulinariska djungeln. Receptmarodör. Hittas på @mhermansson, Facebook, LinkedIn och på marcushermansson.se.

Föregående « Heltstekt rödvinsmarinerad fläskkarré
Nästa Festaostfylld köttfärslimpa med oliver »

Läsarkommentarer

Trackbacks

  1. Heltstekt rödvinsmarinerad fläskkarré | Recept | H:ssons skafferi skriver:
    20 april, 2013 kl. 11:53:33

    […] Servera med tomat- och bönragu. […]

    Svara

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version