Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tomat- och bönragu


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (3,60)
Sätt ditt betyg på receptet!

3.6 from 5 reviews

  • Total Time: 20 mins

Ingredients

Scale
  • 1 burk Mutti coctailtomater
  • 1 burk cannelinibönor
  • olja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • salt, råsocker och svartpeppar
  • 1 lagerblad
  • (några matskedar grovhackad basilika till serveringen)

Instructions

  1. Hetta upp olivolja i en kastrull. Lägg i vitlöken, och fräs den helt kort, och mycket försiktigt.
  2. Häll över coctailtomaterna och lägg i lagerbladet. Krydda med salt, svartpepppar och råsocker efter smak.
  3. Låt tomaterna koka ihop på medelvärme i cirka tio minuter. Häll sedan i de sköljda bönorna. Låt dem koka med i några minuter.
  4. Strö lite grovhackad basilika över innan serveringen.
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 15 mins