En ljummen grekisk potatissallad är perfekt för ljumma grillkvällar som behöver en extra exotisk touch. Passar säkerligen lika bra för regniga grillkvällar som kräver en kulinarisk flykt från den ibland så deprimerande svenska sommaren.
Print
		Ljummen grekisk potatissallad
- Total Time: 20 mins
 
Ingredients
																
							Scale
													
									
			- 750 g små färskpotatisar
 - 1 färsk lök
 - 2 msk olja
 - 100 Feta-ost
 - 3/4 tsk salt
 - 1/4 citron
 - 1/2 dl svarta oliver
 - 1/2 grovhackad persilja
 
Instructions
- Tvätta och koka potatisen knappt mjuk, skiva löken och dela osten i bitar.
 - Låt potatisen ånga av och delan den. Blanda ihop med oljan, saltet, skalet och saften från citronen.
 - Blanda i löken, osten, oliverna. Toppa med persiljan och servera ljummen,
 
- Prep Time: 10 mins
 - Cook Time: 10 mins
 
8


 (4,08)
Skriv en kommentar