• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Soppa

1 6 augusti, 2011 Förrätt

Gazpacho

Kall gazpacho är väldigt gott att äta som mellanmål ur kalla glas en varm sommardag. ...

Read More

0 5 april, 2010 Soppa

Grön sparrissoppa

Vad sägs om en värmande sparrissoppa? För att det här receptet ska bli riktigt bra, så bör man använda färsk sparris. Det ger en betydligt fräschare smak och en betydligt finare färg än vad burksparris förmår. Sparrissoppa fungerar ypperligt som kvällmat när man är lite hungrig, likväl som när man behöver få i sig något varmt för att värma upp märgen.   ...

Read More

Trattkantarellsoppa - Recept på Hssons Skafferi

9 1 april, 2010 Soppa

Trattkantarellsoppa

Matig och god trattkantarellsoppa med mycket smak. Jag gillar att ösa på med lite mer smör än vad som stor noterat nedan, men det är upp till var och en exakt hur fet man vill ha soppan. Vill man göra det till ett lchf-recept så är det bara att antingen skippa mjölet, tillsätta lite mer crème fraîche och låta den koka lite längre för att få en tjockare trattkantarellsoppa. ...

Read More

0 1 juni, 2009 Soppa

Avokadosoppa med sting

Avokado är ett rund frukt med flera användningsområden. Det kan appliceras som en fuktkräm, en ansiktsmask, och även en balsam. Avokadoolja är även används i många rengöringsmedel. Men låt oss inte glömma att anledningen till att du är här: avokadosoppa! Det är en grön och fyllig soppa, krämig och med ett sting som kommer att piffa till den rejält. Som chiliälskare så ser jag helst att man inte snålar med chilin, utan ser till att få lite hetta i avokadosoppan. Cayennepeppar är en finfin ...

Read More

2 2 oktober, 2008 Soppa

Musselsoppa

Musselsoppa gör den vanliga, tråkiga parmiddagen till en fest. Snåla inte på varken på vitlöken eller vinet, och vi kan garantera att småpratet kommer att flyta på som om ni känt varandra i evigheter. Se bara till att musslorna är färska och fina, annars kan den trevliga tillställningen urarta i en fruktansvärd orgie i magsjuka. Men för att återvända till förträffligheten av vår musselsoppa, så kan vi lova en god och smakrik upplevelse som är relativt enkelt att göra. Servera med ett gott vitt ...

Read More

« Föregående sida
Nästa sida »

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version