• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Förrätt

Velőscsont fokhagymás pirítóssal - Recept från Hssons Skafferi

7 23 september, 2016 Förrätt

Velőscsont fokhagymás pirítóssal

Märgben med vitlök på toast är den förenklade översättningen av denna delikata ungerska tungvrickarrätt. Ett perfekt förspel till en mastig pörkölt. Velőscsont fokhagymás pirítóssal   Skriv ut Prep time 10 min Cook time 30 min Total tid 40 min   Portioner: 4 Ingredienser 4 märgben 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 morötter Selleri Salt Peppar Rostat bröd Ännu mer vitlök Instruktioner Salta märgbenen. Koka dem i kallt vatten, rensa bort allt skum. Viktigt! När ...

Read More

Skagencheesecake – Recept från Hssons Skafferi

3 19 september, 2016 Förrätt

Skagencheesecake

Skagencheesecake är en fiffig förrätt för de flesta tillfällen. Se bara till att låta den stå minst rekommenderad tid i kylen för att alla smaker ska hinna sätta sig. Serveras med fördel tillsammans med ett glas kylt vitt vin. Skagencheesecake   Skriv ut Prep time 20 min Cook time 5 timmar Total tid 5 timmar 20 min   Portioner: 6-8 Ingredienser Botten: 6-8 skivor kavring 75 g smör, rumstempererat Cheesecakesmet 400 g räkor4 dl crème fraîche 1 dl majonnäs 1 ...

Read More

Ceviche på tonfisk - Recept ur Hssons Skafferi

2 6 maj, 2014 Förrätt

Ceviche på tonfisk

Ceviche på tonfisk är en uppfriskande rätt som utan problem kan stoltsera både som förrätt och mellanmål. Använd ingredienserna efter eget tycke och smak, och känner du dig våghalsig kan man piffa sin ceviche med lite koriander. Ceviche på tonfisk   Skriv ut Prep time 10 min Cook time 1 timme Total tid 1 timme 10 min   Ingredienser Tonfisk Lime Chili Soja Lök Instruktioner Skär tonfisken i tunna skivor och hacka lök och chili fint. Lägg ner i en skål. ...

Read More

Moules marinières - Recept från Hssons Skafferi

0 30 november, 2013 Förrätt

Moules marinières

Moules marinières, eller musslor på svenska, är en ypperlig förrätt när man vill grunda lite för den stora fiskhuvudrätten. Det bästa av allt är att moules marinières är så simpelt att man inte kan misslyckas, så länge man är noggrann och rensar bort de dåliga. Ett annat tips är att vara försiktig med pepprandet; det är väldigt lätt att man pepprar för mycket. Det sista tipset är: bröd är, enligt mig, ett måste, och då mer än gärna vitlöksbröd. Moules marinières   Skriv ut Prep ...

Read More

Grönsakpuré - Recept ur Hssons Skafferi

4 25 november, 2013 Förrätt

Grönsakspaté

Grönsakspaté är färggrann och glad förrätt som passar även de inbjudna vegetarianerna. Det skulle gå utmärkt att servera den som en fristående rätt tillsammans med ett gott brytbröd, men den excellerar som en uppiggande förrätt, eller varför inte som en grann färgklick i buffén. Servera den varm eller kall, denna grönsakspaté är njutbar i alla former. 4.0 from 1 reviews Grönsakspaté   Skriv ut Prep time 30 min Cook time 60 min Total tid 1 timme 30 min   ...

Read More

Nästa sida »

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (324)
  • Lax i ugn på saltbädd (234)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (153)
  • Slånbärslikör (131)
  • Marknadskonfekt (102)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2023 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi