• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Huvudrätt

Fläskfilégratäng - Recept från Hssons Skafferi

5 26 april, 2014 Grytor & gratänger

Fläskfilégratäng

Gott, snabbt, enkelt och en mycket trevlig överraskning till helgen. Smakar otroligt mycket och är en utmärkt rätt både till helgen och för att sätta färg på den gråa vardagen. Se till att använda ett bra vin för att få lite extra oompf.   ...

Read More

Fiskbiffar - Recept från Hssons Skafferi

10 25 april, 2014 Fisk

Fiskbiffar

Fiskbiffar är snabbt och enkelt och blundar man när man äter så kan man låtsas att det är hamburgare, så fiskbiffar är absolut något för alla. Snåla inte med kryddorna bara.   ...

Read More

Sertéspörkölt - Recept från Hssons Skafferi

4 23 februari, 2014 Grytor & gratänger

Sertéspörkölt (fläskköttsgryta)

Sertéspörkölt, eller fläskpörkölt, är en ungersk gryta där fläskkött får sjuda i sin egen vätska tillsammans med lite paprika och tomat. Vi använder det söta paprikapulvret, men det går minst lika bra med det lite starkare. Receptet är mycket smakrikt och passar bra till veckans matlådor.   ...

Read More

Enkel fisksoppa med torsk - Recept på Hssons Skafferi

8 19 januari, 2014 Torsk

Enkel fisksoppa med torsk

Här är ett recept på en superenkel fisksoppa med torsk. Den går på ett kick att göra, och tomatsoppan ger den en spännande, om än lite söt, smak. Vi balanserade ut det med en skvätt vin, men to each his own. Dillen gjorde mycket för smaken, vi valde att låta var och en smaka av med både dill och räkor på egen hand.   ...

Read More

Helstekt oxfilé - Recept ur Hssons Skafferi

4 6 januari, 2014 Nöt

Helstekt oxfilé

Helstekt oxfilé är en klassisk rätt på nyårsafton. I det här receptet tillagas den på låg temperatur under lång tid, och reder sig i stort sett själv. Vi körde vår oxfilé på 1.6 kg i 110 minuter, och då blev det fint rosa. Nästa gång kortar vi nog ner tiden till 90 minuter och får den lite rödare ändå. Om ni hellre vill använda termometer för att ha koll på er helstekta oxfilé, så finns det några angivelser under noteringar nedan.   ...

Read More

« Föregående sida
Nästa sida »

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (249)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (165)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version