• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

0 4 november, 2010 Grytor & gratänger

Ratatouille

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ratatouille


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (Inga betyg än)

3 from 1 review

  • Total Time: 50 mins
  • Yield: 4-6 1x
Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

Scale
  • 1 st röd paprika
  • 1 st grön paprika
  • 1 st gul paprika
  • 2 st gula lökar
  • 1 st aubergine
  • 1 st zucchini
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 3 msk olja
  • 2 burkar krossade tomater
  • 0,5 msk socker
  • salt
  • svartpeppar

Instructions

  1. Skölj grönsakerna och skär i stora bitar. Hacka vitlöken.
  2. Hetta upp olja i en gryta och fräs grönsakerna utan att dem får färg.
  3. Slå på de krossade tomaterna och låt småputtra under lock minst 30 minuter.
  4. Smaka av med salt, socker (för att framhäva tomatsmaken) och nymald svartpeppar.
  • Prep Time: 20 mins
  • Cook Time: 30 mins

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

 

0

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Grytor & gratänger Tags: IG, Vegetariskt

Om Marcus

Värmlänning i exil på Tjörn. Datanörd. Diger nyttjare av faux pas på daglig basis. Entusiastisk dabblare i den kulinariska djungeln. Receptmarodör. Hittas på @mhermansson, Facebook, LinkedIn och på marcushermansson.se.

Föregående « Boeuf Bourguignon
Nästa Kyckling med getost och soltorkade tomater »

Läsarkommentarer

Kommentarer

  1. Marcus säger

    2 maj, 2013 kl. 21:48:55

    Ingen större höjdare, tyvärr. Lite blaskig, måste gå att krydda bättre.

    Svara

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version