• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Grytor & gratänger

Makaronipudding - Recept från Hssons Skafferi

2 27 augusti, 2014 Grytor & gratänger

Makaronipudding

Makaronipudding är en mycket tacksam maträtt. Du kan i stort sett använda vad du vill i den, till exempel gårdagens eller helgens rester. Vi har valt att göra vår makaronipudding med bacon för att få lite sälta och smak.   ...

Read More

Fläskfilégratäng - Recept från Hssons Skafferi

5 26 april, 2014 Grytor & gratänger

Fläskfilégratäng

Gott, snabbt, enkelt och en mycket trevlig överraskning till helgen. Smakar otroligt mycket och är en utmärkt rätt både till helgen och för att sätta färg på den gråa vardagen. Se till att använda ett bra vin för att få lite extra oompf.   ...

Read More

Sertéspörkölt - Recept från Hssons Skafferi

4 23 februari, 2014 Grytor & gratänger

Sertéspörkölt (fläskköttsgryta)

Sertéspörkölt, eller fläskpörkölt, är en ungersk gryta där fläskkött får sjuda i sin egen vätska tillsammans med lite paprika och tomat. Vi använder det söta paprikapulvret, men det går minst lika bra med det lite starkare. Receptet är mycket smakrikt och passar bra till veckans matlådor.   ...

Read More

Borjúpaprikás - Recept på Hssons Skafferi

3 14 december, 2013 Grytor & gratänger

Borjúpaprikás

Ytterligare en ungersk delikatess: borjúpaprikás. Enligt konstens alla regler så ska en papriká-rätt göras på magert kött, såsom kalv, kyckling eller kanin, men vi gjorde en fuskvariant och använde oss av "vanliga" grytbitar och lät det därmed koka en stund extra. Trots den minimala kryddningen så blir det en tjock och delikat sås som smakar fantastiskt. Gillar man gulasch, så kommer man att älska borjúpaprikás.   ...

Read More

Kantarellpaj - Recept från Hssons Skafferi

1 1 oktober, 2013 Paj

Kantarellpaj

Förhoppningsvis så har du fått ha ditt kantarellställe ifred för gnidna kantarellsnyltare, och besitter en rik skatt av skogens guld. Varför inte använda dem till att göra en god och värmande kantarellpaj för att möta den nalkande hösten? Snabbt, enkelt och gott, en kantarellpaj kan aldrig slå fel.   ...

Read More

« Föregående sida
Nästa sida »

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version