• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Fågel

0 7 januari, 2011 Anka

Canard d’orange

Canard d'orange, eller apelsinanka på svenska, är din biljett in i hjärtat på den mest härdade gourmand. Den fantastiska smaken av anka blandad med den lite syrliga apelsinsåsen, toppat med en glas pinot noir kommer att ge dig så mycket beröm att du tröttnar.   ...

Read More

3 7 januari, 2011 Fågel

Hel citron- och rosmarinkyckling i lergryta

  Källa ...

Read More

3 7 januari, 2011 Anka

Confit de canard

Confit de canard är mycket gott, men vad är det egentligen? Confitering är en tillagningsmetod där man långsamt tillagar maten i fett. Det ger ett otroligt smakrikt och mört kött som går utmärkt att spara i månader om man ställer det på ett mörkt och svalt ställe. Det här receptet på confit de canard smakar underbart, och köttet ramlar isär. Tillsammans med en fin pinot noir kan man nästan låtsas att man är i Frankrike.   ...

Read More

0 9 november, 2010 Fågel

Kyckling med getost och soltorkade tomater

  ...

Read More

0 4 november, 2010 Kyckling

Kyckling i ugn med sambal oelek

Ibland krävs det kvicka tag för att stilla hungern, och kyckling i ugn med sambal oelek är lösningen på knorrande magar och rastlöshet. Medan du gör det du vill så tillagar kyckling i ugn med sambal oelek sig själv, och låter dig göra det helst av allt vill. Vad än det kan vara.   ...

Read More

« Föregående sida
Nästa sida »

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version