• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

1 21 januari, 2010 Fågel

Mustkyckling

Om man råkar få lite must över efter påsk- eller julfirandet så finns det ett perfekt sätt att spendera den på: mustkyckling! Bara att bryna kycklingfiléerna, koka upp den smakrika såsen med must och ingefära och låta kycklingen puttra i en kvart. Vi lovar att mustkyckling blir en hit i alla ålderskategorier.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Mustkyckling


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

5 from 1 review

  • Total Time: 35 mins
  • Yield: 4 1x
Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

Scale
  • 4 st kycklingfiléer

Sås

  • 2 dl minifraiche
  • 2 dl jul- eller påskmust
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 msk kinesisk soja

Instructions

  1. Bryn kycklingfiléerna i smör, och ta ur dem ur pannan.
  2. Blanda ihop såsen och häll den i pannan.
  3. Lägg i kycklingen och låt koka under lock i c:a 15 minuter.
  • Prep Time: 20 mins
  • Cook Time: 15 mins

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

1

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Fågel Tags: IG

Om Marcus

Värmlänning i exil på Tjörn. Datanörd. Diger nyttjare av faux pas på daglig basis. Entusiastisk dabblare i den kulinariska djungeln. Receptmarodör. Hittas på @mhermansson, Facebook, LinkedIn och på marcushermansson.se.

Föregående « Grönpepparkyckling
Nästa Fläskfilé med två marinader på tre dagar »

Läsarkommentarer

Kommentarer

  1. Marcus säger

    10 maj, 2013 kl. 0:33:58

    Kanongott!

    Svara

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (247)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version