• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

2 6 januari, 2013 Glass

Instruktioner för OBH Nordica Glassmaskin

OBH Nordica Glassmaskin Hssons skafferi

En kopia av de viktigaste instruktionerna till OBH Nordicas glassmaskin.

  • Innan man kan göra glass ska glasskålarna, utan glassblandning, in i frysen i minst 8 timmar men gärna upp till ett dygn.
  • Minimal mängd blandning är 170 ml och maximal mängd är 320 ml.
  • Blandningen kan med fördel ställas i kylskåpet innan den körs i glassmaskinen.
  • Häll blandningen i den frysta skålen och låt glassmaskinen arbeta i 5-15 minuter, tills glassen uppnått önskad konsistens.
  • Glassens konsistens ska vara fast men krämig.
  • Servera glassen med fördel direkt från skålen, men använd enbart plast- eller träskedar för att undvika skador
  • Ska glassen inte ätas direkt ska den läggas i en plastbehållare och frysas. Använd inte glasskålen för detta.
2

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Glass

Om Therese

Föregående « Griljerad julskinka
Nästa Vaniljglass »

Läsarkommentarer

Kommentarer

  1. olle säger

    14 februari, 2016 kl. 17:37:10

    hur fan får man loss glassen ur skålen ???????

    Svara

Trackbacks

  1. Vaniljglass | Recept | H:ssons skafferi skriver:
    6 januari, 2013 kl. 14:25:33

    […] ← Instruktioner för OBH Nordica Glassmaskin […]

    Svara

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version