• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Bakverk

Mördegsrecept från Hssons Skafferi

2 20 oktober, 2013 Pajdeg

Mördeg

En fin mördeg som passar alldeles utmärkt till lite sötare efterrättspajer. Ingen magi här.   ...

Read More

Rulltårta med smörkräm och Daim - Recept från Hssons Skafferi

33 17 oktober, 2013 Bullar & kakor

Rulltårta med smörkräm och Daim

Alla gillar rulltårta, alla gillar smörkräm och alla gillar Daim, så det finns verkligen ingenting som kan gå fel när man bjuder på rulltårta med smörkräm och Daim. Dina gäster kommer att älska den och deras respekt för dina finsmakarkvaliteter kommer att öka. Tillsammans med deras midjemått, såklart.   ...

Read More

Bejgli - Recept från Hssons Skafferi

28 12 oktober, 2013 Bullar & kakor

Bejgli

Bejgli är en ungersk delikatess som kan göras med både valnötsfyllning och vallmofröfyllning. Den är inte lika söt som många andra ungerska bakelser, så en god bejgli tilltalar de flesta. Traditionellt sett så tillagas bejgli till jul och påsk, men är man inte extremt konservativ så går det utmärkt att göra den året runt. Bejgli är väldigt populärt i centraleuropa, östeuropa och även i Israel.   ...

Read More

Fiberfrallor - Recept ur Hssons Skafferi

1 6 oktober, 2013 Matbröd

Fiberfrallor

Osötade fiberfrallor, fulla med nyttigheter som håller dig mätt länge. Frallorna håller sig färska och saftiga i flera dagar.   ...

Read More

Mjuka pretzels - Recept från Hssons Skafferi

8 29 september, 2013 Bullar & kakor

Mjuka pretzels

Dessa varma, smöriga, hemlagade mjuka pretzels kan toppas med havssalt för ett välsmakande mellanmål, eller kanel och socker för ett lite sötare snacks. Det ska anmärkas att våra pretzels per default är ganska söta, 1 dl socker brukar ha den effekten, så tänk efter innan ni sötar mer. Det är nog inga som helst problem att minska mängden socker för att dra ner på det lite. Bikarbonatet gör att det blir en fin yta och att saltet/sockret fastnar bättre. Om det är något jag alltid spenderar pengar ...

Read More

« Föregående sida
Nästa sida »

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (165)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version