• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Bakverk

Morotsbröd - Recept från Hssons Skafferi

2 30 december, 2013 Matbröd

Morotsbröd

Det här är ett saftigt och gott morotsbröd för en perfekt start på dagen. Degen blir dock hiskeligt kletig, så använd en assistent, annars blir det tills att röra tills armen domnar bort. Men det är detta morotsbröd värt.   ...

Read More

Pogácsa - Ungerskt recept på Hssons Skafferi

12 21 december, 2013 Bullar & kakor

Pogácsa

Pogácsa är en mytomspunnen ungersk bulle, sagd att alltid ackompanjera hjältarna på deras äventyr i ungerska folksagor. Pogácsa kan varieras en hel del i storlek och smak, men den runda formen är dem alla gemensam. Lite krånglig att göra, men man måste få låta hjältemat ta den tid det tar.   ...

Read More

Sockerkaka med apelsin - Recept på Hssons Skafferi

5 15 december, 2013 Bullar & kakor

Sockerkaka med apelsin

Spetsa till din sockerkaka med apelsin och testa vårt recept på sockerkaka med apelsin! Sockerkakan får en trevlig fräschör och känns saftig och god. Passar dessutom bra till adventsfikat nu i juletider.   ...

Read More

Fröknäcke - Recept från Hssons Skafferi

2 24 november, 2013 Knäckebröd

Fröknäcke

Att ha något knaprigt att tugga på till kvällsteet är fina fisken så här i hösttider, så varför inte göra ett fröknäcke som förutom att smaka bra även är nyttigt? Fullt med allsköns läckerheter och en delikat knaprighet, så är detta fröknäcke väldigt trevligt. Var bara försiktiga med saltet så att det inte blir alldeles för salt.   ...

Read More

Cinnabon cinnamon rolls - Recept på Hssons Skafferi

30 26 oktober, 2013 Bullar & kakor

Cinnabon Cinnamon Rolls

Om man, som de flesta svenskar, är förtjust i kanelbullar så har jänkarna komponerat ett recept som gör ett försök att ersätta dem: Cinnabon cinnamon rolls. Nå, jag vet inte om de lyckas speciellt bra, men det är en sällsamt avbrott från kanelbullarna att sätta tänderna i någonting som innehåller så mycket socker att det rister i garnityren. En varning är på sin plats: mängden florsocker i frostingen är på gränsen till löjlig; vi tog 3 dl men även det var nästan snäppet för sött. Den lilla syran ...

Read More

« Föregående sida
Nästa sida »

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (165)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version