• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

1 22 januari, 2013 Tillbehör

Jordnötssmör

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Jordnötssmör


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

4 from 1 review

  • Total Time: 20 mins
Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

  • Jordnötter
  • Salt

Instructions

  1. Rosta jordnötter i ugn i 200° i c:a 10 minuter.
  2. När de blir gyllengula, kör dem i matberedaren och tillsätt lite salt.
  3. Efter en stund tränger oljorna ut, inget extra fett behövs, och det blir en bredbar massa.
  • Cook Time: 20 mins

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

 

1

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Tillbehör Tags: IG

Om Marcus

Värmlänning i exil på Tjörn. Datanörd. Diger nyttjare av faux pas på daglig basis. Entusiastisk dabblare i den kulinariska djungeln. Receptmarodör. Hittas på @mhermansson, Facebook, LinkedIn och på marcushermansson.se.

Föregående « Äppelkaka med citron och kardemumma
Nästa Räklåda med dill »

Läsarkommentarer

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version