• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

0 4 november, 2010 Kyckling

Kyckling i ugn med sambal oelek

Ibland krävs det kvicka tag för att stilla hungern, och kyckling i ugn med sambal oelek är lösningen på knorrande magar och rastlöshet. Medan du gör det du vill så tillagar kyckling i ugn med sambal oelek sig själv, och låter dig göra det helst av allt vill. Vad än det kan vara.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kyckling i ugn med sambal oelek


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (Inga betyg än)

  • Total Time: 1 hour 35 mins
  • Yield: 6 1x
Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

Scale
  • 2 kg kycklingfiléer
  • 5 dl crème fraîche
  • 0,5 dl soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 3 dl grädde

Instructions

  1. Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra.
  2. Blanda crème fraiche, soja, sambal oelek och grädde i en bunke och rör om. Häll detta över kycklingfiléerna.
  3. Ställ in i mitten av ugnen i 175°C i 1,5 timmar.
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 1 hour 30 mins

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

 

0

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Kyckling Tags: IG

Om Marcus

Värmlänning i exil på Tjörn. Datanörd. Diger nyttjare av faux pas på daglig basis. Entusiastisk dabblare i den kulinariska djungeln. Receptmarodör. Hittas på @mhermansson, Facebook, LinkedIn och på marcushermansson.se.

Föregående « Rosa inlagda lökar
Nästa Chiligryta »

Läsarkommentarer

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version