• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

0 9 november, 2010 Fågel

Kyckling med getost och soltorkade tomater

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kyckling med getost och soltorkade tomater


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (Inga betyg än)

  • Total Time: 40 mins
  • Yield: 4 1x
Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

Scale
  • 4 kycklingfiléer
  • 100 g chèvreost, helst mild
  • 50 g soltorkade tomater
  • 1 kruka färsk basilika
  • salt och vitpeppar
  • smör och olivolja

Instructions

  1. Snitta upp kycklingfiléerna i sidan så det blir en ficka. Hacka samman chèvreost, soltorkade tomater och hälften av basilikan. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och tryck ihop köttet så gott det går.
  2. Krydda med salt och vitpeppar och stek kycklingfiléerna i lika delar smör och olivolja så köttet får färg. Lyft över till ugnsfast form och efterstek 12 minuter i 200 graders ugn. Ös köttet ett par gånger under ugnsstekningen.
  • Prep Time: 20 mins
  • Cook Time: 20 mins

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

 

0

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Fågel Tags: IG

Om Marcus

Värmlänning i exil på Tjörn. Datanörd. Diger nyttjare av faux pas på daglig basis. Entusiastisk dabblare i den kulinariska djungeln. Receptmarodör. Hittas på @mhermansson, Facebook, LinkedIn och på marcushermansson.se.

Föregående « Ratatouille
Nästa Drömstadslimpan »

Läsarkommentarer

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version