• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

Glass

OBH Nordica Glassmaskin Hssons skafferi

2 6 januari, 2013 Glass

Instruktioner för OBH Nordica Glassmaskin

En kopia av de viktigaste instruktionerna till OBH Nordicas glassmaskin. Innan man kan göra glass ska glasskålarna, utan glassblandning, in i frysen i minst 8 timmar men gärna upp till ett dygn. Minimal mängd blandning är 170 ml och maximal mängd är 320 ml. Blandningen kan med fördel ställas i kylskåpet innan den körs i glassmaskinen. Häll blandningen i den frysta skålen och låt glassmaskinen arbeta i 5-15 minuter, tills glassen uppnått önskad konsistens. Glassens konsistens ska vara ...

Read More

« Föregående sida

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (249)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (165)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version