• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

5 13 januari, 2013 Efterrätt

Glass med turkisk peppar

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Glass med turkisk peppar


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (4,25)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.3 from 4 reviews

Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

  • Turkisk peppar, krossad

Instructions

  1. Följ anvisningarna för vanlig vaniljglass med följande ändringar:
  2. Mortla valfri mängd turkisk peppar till ett fint pulver.
  3. Stäng av glassmaskinen efter c:a 5 minuter, lyft av locket och häll ner den mortlade turkiska pepparn. Sätt tillbaka locket och låt maskinen arbeta klart.

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

 

5

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Efterrätt Tags: IG

Om Marcus

Värmlänning i exil på Tjörn. Datanörd. Diger nyttjare av faux pas på daglig basis. Entusiastisk dabblare i den kulinariska djungeln. Receptmarodör. Hittas på @mhermansson, Facebook, LinkedIn och på marcushermansson.se.

Föregående « Daimglass
Nästa Äppelkaka med citron och kardemumma »

Läsarkommentarer

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version