• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Hem
  • Recept
  • Om Hssons skafferi

Hssons skafferi

Recept på god mat och dryck från Tjörn

0 10 augusti, 2011 Bakverk

Ingelas krabbelurer

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ingelas krabbelurer


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (4,40)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.4 from 5 reviews

  • Total Time: 20 mins
  • Yield: 12 1x
Print Recipe
Save Recipe Recipe Saved

Ingredients

Scale
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 1 1/2dl mjölk
  • Smör till stekning

Instructions

  1. Blanda socker, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke.
  2. Tillsätt äggen och mjölken och rör till en slät smet.
  3. Stek krabbelurer i stekpanna eller plättlagg.
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 15 mins

Lagade du receptet?

Dela ett foto och tagga oss - vi vill garna se hur det blev!

0

Dela detta:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Relaterade

Categories: Bakverk Tags: IG

Om Ingela

Föregående « Den ultimata citronsaften
Nästa Maraboufudge »

Läsarkommentarer

Skriv en kommentarAvbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Primärt sidofält

Populära recept

  • GP:s dunderglögg (331)
  • Lax i ugn på saltbädd (248)
  • Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter (164)
  • Slånbärslikör (134)
  • Marknadskonfekt (108)

Footer

Följ oss!

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Länklista

  • Bagaren och Kocken
  • Den Franska Kocken
  • NyheterSTO
  • RJ Närproducerat

Copyright© 2025 · Hssons Skafferi 2016 från Hssons Skafferi

Go to mobile version