Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ingelas trattkantarellsoppa


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

5 from 1 review

  • Total Time: 40 mins
  • Yield: 6 1x

Ingredients

Scale
  • 1 liter färska trattisar skurna i mindre bitar.
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 9 dl grönsaksbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • salt
  • peppar

Instructions

  1. Skala och tärna löken, fräs trattisarna och löken i smöret tills det knäpper.
  2. Strö på mjölet, rör om och späd med buljongen tillsätt grädden sist och smaka av med salt och peppar.
  3. Låt soppan puttra i en halv timme.
  • Prep Time: 10 mins
  • Cook Time: 30 mins