Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ingelas trattkantarellsoppa


(5,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

5 from 1 review

  • Total Time: 40 mins
  • Yield: 6 1x

Ingredients

Scale
  • 1 liter färska trattisar skurna i mindre bitar.
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 9 dl grönsaksbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • salt
  • peppar

Instructions

  1. Skala och tärna löken, fräs trattisarna och löken i smöret tills det knäpper.
  2. Strö på mjölet, rör om och späd med buljongen tillsätt grädden sist och smaka av med salt och peppar.
  3. Låt soppan puttra i en halv timme.
  • Prep Time: 10 mins
  • Cook Time: 30 mins
Exit mobile version