Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Velőscsont fokhagymás pirítóssal - Recept från Hssons Skafferi

Velőscsont fokhagymás pirítóssal


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (4,54)
Sätt ditt betyg på receptet!

  • Total tid: 40 mins
  • Portioner: 4 1x

Ingredienser

Gör mer
  • 4 märgben
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 morötter
  • Selleri
  • Salt
  • Peppar
  • Rostat bröd
  • Ännu mer vitlök

Instruktioner

  1. Salta märgbenen. Koka dem i kallt vatten, rensa bort allt skum. Viktigt!
  2. När allt skum är borta, lägg ner grönsakerna hela.
  3. När grönsakerna är mjuka, smaka av med salt.
  4. Ta en lång kniv eller sked, gröp ur märgen och servera på rostat bröd som gnidits med vitlök (rejält med vitlök!).
  • Förberedning: 10 mins
  • Tillagning: 30 mins