Chocolate chip cookies i mikron är ett glutenfritt kakrecept gjord på havremjöl och kaseinproteinpulver som kan göras i mikrovågsugn eller ugn. Det här receptet gör 4 kakor, näringsinformationen är för dem alla.
Skriv utChocolate chip cookies i mikron
- Total tid: 12 minuter
- Portioner: 1 1x
Ingredienser
2 msk havremjöl
1 msk kokosmjöl
2 msk kaseinpulver, vanilj
0,5 dl mjölk
2 msk pulveriserat jordnötssmör
1,5 tsk smör, rumsvarmt. Kokosolja fungerar också
2 tsk mini chokladchips
Instruktioner
1. Blanda alla ingredienserna. Spara några av chokladbitarna till att toppa med om du vill att det ska se coolt ut.
2. Kör i 1-2 minuter i mikrovågsugn eller tills mitten har stelnat. Det är allt, väldigt lätt! Det blir 1 kakskål/panna eller 4 kakor. Näringsinformationen gäller hela receptet.
3. Du kan också grädda dem i 180°C i 7-8 minuter om du vill ha dem i en kakform enligt ovan. Jag tycker att de smakar likadant oavsett om de har tillagats i mikron eller ugnen. Om du vill ha estetik, använd ugnen. Om du vill spara tid, använd mikrovågsugnen.
- Förberedning: 10 minuter
- Tillagning: 2 minuter
Näringsinnehall
- Serving Size: 4 kakor
- Kalorier: 288 kcal
- Fett: 14.1 g
- Kolhydrater: 24.4 g
- Protein: 15.9 g
Skriv en kommentarAvbryt svar