Ingredients
																
							Scale
													
									
			- 500 g SALMA-lax
 - 1 paket halloumi
 - 6 rädisor
 - 6–10 små pärltomater
 - 1/4 gurka
 - 1/2–1 paket salladsärtor
 - 1 stor morot eller 3 små
 - 1 avokado
 - Finbladig sallad, 1 påse
 
Instructions
- Skär laxen och osten i kuber och dela pärltomaterna.
 - Snoppa ärtskidorna och skär upp dem i passande storlek.
 - Hacka gurkan, skiva rädisor och morötter. Tärna avokadon.
 - Skölj salladen och lägg ner den i en bunke. Blanda ner resten av grönsakerna, häll över lite oliv- eller rapsolja, salta och peppra och blanda till sist ihop allt.
 - Servera med till exempel lite Zeta Crema di Balsamico Citron.
 
- Prep Time: 10 mins
 - Cook Time: 5 mins
 
		
 (4,80)