Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Råbiff


(5,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

5 from 2 reviews

  • Total Time: 15 mins
  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 500 g malen oxfilé
  • 1 st gul lök
  • 4 msk kapris
  • 8 droppar worchestershiresås
  • 3 droppar tabasco
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • 4 st äggulor

Instructions

  1. Skala och finhacka löken. Lägg den i en skål och blanda den med oxfilé, kapris, salt, peppar och dijonsenap.
  2. Krydda med några stänk worchstershiresås och lite tabasco.
  3. Forma smeten till fyra biffar. Gör en liten grop i mitten av varje och placera en äggula i gropen.
  4. Ringla lite olivolja över tallriken och servera.
  • Prep Time: 15 mins
Exit mobile version