Ingredients
																
							Scale
													
									
			- Lövbiff, 2 skivor per person
 - 150 g gorgonzola
 - Salt
 - Peppar
 - Smör
 
Cognacssås
- 2 dl crème fraîche
 - 1 dl grädde
 - 1 dl vatten
 - 1 köttbuljongstärning
 - Cognac
 - Soja
 - Salt
 - Peppar
 
Instructions
- Lägg en bit gorgonzola på varje lövbiff, salta och peppar och vik ihop den. Stek dem i någon minut på varje sida i smör på hög värme. Lägg åt sidan och börja med såsen.
 - Vispa ur pannan med vatten och lägg i buljongtärningen, grädde och crème fraîche. Låt det koka upp och häll i en skvätt soja och cognac. Smaka av med salt och peppar.
 - Lägg till sist i köttet och låt det puttra med en stund tills köttet blir klart.
 
		
 (4,80)