Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Dijonlax - Recept från Hssons Skafferi

Dijonlax


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

5 from 2 reviews

  • Total Time: 30 mins
  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 4 laxfiléer
  • 50 g smör, smält
  • 3 msk dijonsenap
  • 1 1/2 msk honung
  • 0.5 dl ströbröd
  • 0.5 dl pekannöter, hackade
  • 4 tsk persilja, hackad
  • 1 citron

Instructions

  1. Värm ugnen till 200°.
  2. Blanda samman smör, senap och honung i en skål och ställ åt sidan.
  3. Blanda ströbröd, pekannötter och persilja i en annan skål.
  4. Pensla laxfiléerna med smör-blandningen och strö över ströbröds-mixen.
  5. Baka dijonlaxen i ugn i 12-15 minuter, salta och peppra och servera med lite citron.
  • Prep Time: 15 mins
  • Cook Time: 15 mins