Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chèvretoast med honung och valnötter


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (4,79)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.8 from 14 reviews

  • Total Time: 40 mins
  • Yield: 6 1x

Ingredients

Scale
  • 6 brödskivor
  • Smör
  • 400 g chèvre
  • 1/2 dl honung
  • 50 g valnötskärnor
  • 100 g ruccolasallad
  • 1 rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar
  • 6 skivor parmaskinka

Instructions

  1. Ta ut cirklar ur bröden och stek dem i smör tills de får färg. Placera ut dem på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Skär 6 skivor av chèvren och skär bort den yttersta kanten. Placera en skiva på varje bröd.
  3. Ringla honungen över osten, och krossa valnötterna och strö över.
  4. Dela parmaskinkorna på längden och rulla ihop till små rosor.
  5. Skiva rödlöken och blanda med ruccolasalladen.
  6. Allt detta kan göras innan det ska serveras, täck bara med plast och ställ i kylskåp.
  7. När det ska serveras, sätt ugnen på 200° och ställ in bröden i 15-20 minuter eller tills osten smält. Lägg sallad och dressing på tallrikar. Placera toasten på salladen, garnera med parmarosorna och servera genast.
  • Prep Time: 20 mins
  • Cook Time: 20 mins