Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Carpaccio på laxfilé


(4,60)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.6 from 5 reviews

  • Total Time: 20 mins

Ingredients

Scale
  • 300 g laxfilé, utskuren, fryst minst 2 dygn
  • 1 citron, rivet skal och saft
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk kapris
  • 2 msk parmesanost
  • ½ knippe bladpersilja
  • Salt
  • Svartpeppar

Instructions

  1. Skär lövtunna skivor av laxen och lägg ut på en plan tallrik eller plant fat.
  2. Blanda samman citronsaft och olja. Smaka av med salt och peppar, pensla oljan över laxskivorna.
  3. Blanda samman en sallad på fint riven parmesan, citronskal och kapris och fördela över laxen. Toppa med lite fint skuren bladpersilja.
  • Prep Time: 10 mins
  • Cook Time: 10 mins
Exit mobile version