Allesverloren Shiraz Användning: Serveras vid 16-18° C till rätter grillade rätter av lamm- eller nötkött. Smak: Fruktig, rökig smak med inslag av fat, mörka bär, hallon, örter och kakao. Nummer 29002 på Systembolaget. Passar till lamm och nöt. ...
Rött vin
Réserve de la Condamine
Réserve de la Condamine Användning: Serveras vid cirka 16°C till inte alltför kraftiga rätter av fläsk- eller lammkött. Smak: Ungdomlig, bärig smak med inslag av fat, blåbär, hallon, örter och lakrits. Nummer 12804 på Systembolaget. Passar ypperligt till vilt, såsom hjortytterfilé. ...
Rocca di Montemassi
Rocca di Montemassi - Le Focai Användning: Serveras vid cirka 18°C till smakrika rätter av lamm- eller nötkött. Smak: Smakrikt, fruktigt vin med fatkaraktär, inslag av körsbär, plommon, örter och choklad. Nummer 2523 på Systembolaget. ...
JP Chenet
JP Chenet - Cabernet-Syrah Användning: Serveras vid 14-16°C till lättare rätter av kyckling eller gris. Smak: Bärig smak med inslag av blåbär, smörkola, gräs och lakrits. Nummer 12808 hos Systembolaget. ...